فوندوی شکلاتی یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد. مواد لازم آن را پیشاپیش آماده نموده و فقط قبل از پذیرایی, شکلات را گرم نمایید.


مواد لازم

شکلات خالص : 225 گرم
خامه فرم گرفته : 200 میلی لیتر
عرق بهارنارنج : 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت سرو

مخلوط انتخابی از میوه های مختلف : مقداری
مارش مالای سفید و صورتی : مقداری
بیسکویت شیرین : مقداری

تهیه

1. شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته , داخل قابلمه ای کوچک بریزید .

2. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .

3. قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید .

4. مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید . ترجیحا از یک وارمر استفاده نمایید .

5. میوه های مختلف , مارش مالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید . میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .