دلایل خراب شدن ته چین مرغ و ته چین گوشت خانگی:

  ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانی ها شناخته می شود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته می شود.در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با نمناک همراه باشید.

وا رفتن ته چین

وا رفتن ته چین

علت وا رفتن ته چین و شل شدن ته چین:

  1. دلیل اصلی برای شل شدن ته چین صحیح نبودن نسبت مواد ته چین به برنج می تواند باشد یعنی نسبت مواد اصلی که برنج، ماست و مرغ می باشد از تخم مرغ بیشتر است و دلیل دیگر میتواند زمان پخت کم مواد باشد، به طور کلی اگر از قابلمه استفاده می کنید باید بین 60 تا 90 دقیقه زمان برای پخت ته چین سپری کنید تا مواد خودش را بگیرد.
  2. اگر مواد ته چین و برنج به خوبی مخلوط نشوند باعث وار رفتن ته چین می شود.
  3. برای جلوگیری از شل شدن ته چین باید از سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
  4. در زمان ریختن مواد درون ظرف باید مواد را به اندازه کافی بفشارید تا شکل مناسب بگیرد توجه کنید که این فشار باعث له شدن ته چین نشود.
  5. اگر روغن کف ظرف ته چین کم باشد باعث می شود ته دیگ ته چین شل  بماند و وا برود.

همچنین بخوانید: 

منبع: راه آشپزی