۵ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

" 15 نکته فلافل خانگی" برای طعمی فوق العاده

نکات کامل خوشمزه شدن فلافل

دلیل خوشمزه بودن فلافل های حاضری که در فست فود و ساندویچی ها می خوریم این است که در تهیه آنها از ادویه ها و چاشنی های خاصی استفاده میشود که بو و مزه خاصی به این غذا میدهد.

فلافل

این غذا اصالت عربی دارد که در ایران  هم پر طرفدار است،این غذا به دلیل استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت سایر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایده تر است.استفاده زیاد فلفل در نوع اصلی این غذا آنرا به این نام معروف کرده است ، یعنی جمع مکسر واژه فلفل همان فلافل است.

فلافل خوشمزه

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • دوشنبه ۳ آذر ۹۹

    رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری

    فوت کوزه گری برای تهیه بهترین خورشت قیمه خانگی :

    برای اینکه بتوانید یک خورش قیمه خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات تهیه این غذای خوشمزه را به خوبی بدونید پس با نمناک همراه باشید تا نکات تهیه قیمه خانگی را به شما آموزش دهیم.

    نکات تهیه قیمه

    راز تهیه خورش قیمه

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲ آذر ۹۹

    تکنیک هایی برای خوشمزه شدن “شیر پلوی تبریزی”

    مواد لازم برای شیر پلوی تبریزی

    • برنج سه و نیم پیمانه
    • کره 200 گرم
    • شیر چهار پیمانه
    • زعفران یک قاشق چای خوری
    • نمک یک قاشق چای خوری
    • کشمش پلویی یک پیمانه
    • دارچین نصف قاشق چای خوری
    • فیله مرغ 500 گرم
    • پیاز داغ یک پیمانه
    • خلال پسته یک پیمانه
    • آب دو پیمانه
    • آب پیاز به میزان لازم
    • گلاب 1/3 پیمانه

    شیر پلوی تبریزی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲ آذر ۹۹

    علت “خوابیدن پف کیک” بعد از پختن چیست؟؟

     علت های مهم خوابیدن پف کیک بعد از پخت :

    یکی از مشکل هایی که بعد از خارج کردن کیک از فر رخ می دهد کم شدن پف کیک است و اگر نکاتی که در این مقاله می خوانید را به دقت انجام دهید، کیک شما پف خود را از دست نمی دهد پس با ما همراه باشید تا علت کم شدن پف کیک را آموزش دهیم.

    خوابیدن پف کیک

    خوابیدن پف کیک

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱ آذر ۹۹

    نحوه درست کردن ترشی “شور مخلوط” خوشمزه و لذیذ

    پاییز فصل فراوانی کلم، هویج و در کل سبزیجات ترشی و شور است و انداختن شور معمولا پای ثابت هر سال است. طعم ترش و خوش‌نمک و در عین حال ترد شور خلوط باعث محبوبیت آن می شود.

    مواد لازم برای درست کردن شور مخلوط

    •  میوه به    200 گرم
    • کرفس   250 گرم
    • گل کلم    250 گرم
    • هویج   250 گرم
    • کلم برگ   250 گرم
    • سیب مخصوص ترشی   200 گرم
    •  خیار قلمی کوچک    200 گرم
    • لوبیا سبز    200 گرم
    • فلفل تند    100 گرم
    • نمک  200 گرم
    • آب  2 لیتر  نخود آبگوشتی   20 عدد
    • بادمجان قلمی   5 عدد
    • سرکه سفید   یک پیمانه
    • سبزیجات شامل  :(ترخان، نعنا، شوید، جعفری، برگ کرفس)250 گرم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱ آذر ۹۹