طرز تهیه آسان و راحت پاستا آلفردو

پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهایی بود که من قبل اینکه واسه اولین بار بخورم فکر میکردم خیلی بدمزه اس حتی چندباری مواد اولیه شو جور میکردم ولی دستم به پخت نمیرفت چون یکم تو غذا ایرادگیرم.

وقتی واسه بار اول به اصرار خواهرم اونو پختم تبدیل شد به یکی از بهترین غذاهایی که تا حالا خوردم .

واسه همین تصمیم گرفتم طرز پختشو واستون بذارم و توصیه کنم حتما واسه یک بارهم که شده اونو امتحان کنید

 

مواد اولیه (واسه 2 نفر)

کره 1 عددمتوسط

خامه یک بسته

جعفری خرد شده 200 گرم

سیر رنده شده 2 الی 3 حبه (بسته به سلیقه )

فیله مرغ خرد شده 4 عدد

پنیر پارمزان 1 بسته

پاستا 1 بسته

نمک و فلفل

همچنین بخوانید:

طرز تهیه سس آلفردو :

کره را در تابه آب کنید. حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده از روی حرارت بردارید .

فیله های خرد شده را در روغن با کمی ادویه سرخ کنید .

در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید .پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

پیشنهاد میکنم غذا را با سس قرمز میل کنید. نوش جان

منبع : khane-dari