سالاد اسفناج و پنیر را حتما برای فصل تابستان مهیا کنید و از طعم خوشممزه آن لذت ببرید :

عکس اصلی دستور سالاد اسفناج و انجیر

 

مواد لازم

اسفناج(ترجیحا اسفناج کوچک):۲لیوان
انجیر:۴عدد خرد شده
بادام زمینی نمکی:۱/۴لیوان
نمک و فلفل:به میزان لازم

آب لیمو ترش:۱ق


مراحل
اسفناج ها رو توی ظرف بریزید. انجیرها رو برش های متوسط بزنید و روی اسفناج ها بچینید بادوم زمینی رو اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید.روغن و آبلیمو رو هم اضافه کنید و سالاد جذاب تابستونیتون رو نوش جان کنید.

 

منبع : dishfood.home