۱۰ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه یک “زرشک پلو با مرغ” با طعمی باورنکردنی

زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه 

زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده

می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.

خوشمزه تر کردن زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه و نکات کامل زرشک پلو بامرغ

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸

    طرز تهیه کیک شکلاتی سنتی

    مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی ساده

      200 گرم آرد سفید همه کاره

     200 گرم شکر

     یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

     نصف قاشق چایخوری پودر سودا (یا جوش شیرین که بهتر است کم تر مصرف کنیم چون ضررش به فایده اش می چربد)

     175 گرم کره

    40 گرم پودر کاکائو

    دو تخم مرغ درشت

    150 میلی لیتر خامه ترش (یا معمولی)

    دو قاشق چایخوری عصاره وانیل (دلبخواه)

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲۷ مرداد ۹۸

    طرز تهیه “خوراک مرغ” همراه با نکات اصولی

    طرز تهیه خوراک مرغ و سس تند برای آن

    در ادامه با طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات چینی و دو روش دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات آشنا میشوید.خوراک مرغ

    خوراک مرغ

    مواد لازم :

    سینه مرغ مکعبی خردکرده: «100 گرم»  | 150 کیلوکالری |
    آب: «250 میلی لیتر »  |0 کیلوکالری |
    روغن زیتون:  «1 قاشق چای خوری»      | 45 کیلوکالری |
    کدوی خردکرده : «50 گرم»  | 10 کیلوکالری |
    هویج خردکرده:  «50 گرم »  | 15 کیلوکالری | 
    سیب زمینی خردکرده: «50 گرم»   | 35 کیلوکالری |

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۲۶ مرداد ۹۸

    طرز تهیه کامل و جاافتاده غذای محلی “ماش پلو”

    مواد لازم برای ماش پلو

    • ماش : نصف پیمانه
    • برنج :یک پیمانه
    • گوشت چرخ کرده : 200 الی 250 گرم
    • زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
    • پیاز داغ طلایی بدون روغن :2 قاشق غذا خوری
    • روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
    • نمک : به میزان لازم
    • پیاز :1 عدد
    • آب : 2 پیمانه

    ماش پلوماش پلو

    ماش پلو

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۲۶ مرداد ۹۸

    طرز تهیه گندم بو داده سنتی و خوشمزه در منزل

    طرز تهیه گندم بو داده 


    این بخش از مطالب آشپزی آرگا را به طرز تهیه گندم بو داده اختصاص داده ایم، امیدواریم آن را تهیه کنید و میل نمایید.

    گندم یکی از غلات بسیار مقوی می باشد، که فواید درمانی بسیاری دارد و از گندم، بلغور گندم  و آرد گندم می توان در تهیه انواع غذاها نظیر فرنی با آرد گندم، آش گندم، سوپ

    گندم، حلیم گندم و … استفاده کرد. همچنین گندم بو داده از جمله تنقلات سنتی می باشد، که از گذشته آن را در منزل تهیه می کردند و در دورهمی های خانوادگی بخصوص در

    شب یلدا میل می کردند. برای آشنای با طرز تهیه گندم بو داده می توانید، در ادامه این بخش با ما همراه شوید.

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸

    روش درست کردن عدس پلو

    مواد لازم عدس پلو :
     
    عدس : 1 پیمانه
    گوشت چرخ کرده : 400 گرم
    برنج : 3 پیمالنه
    پیاز داغ : 5 ق غ
    کشمش : 1 پیمانه
    پیاز رنده شده : 1 عدد
    کره : 1 ق غ
    نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
    پودر دارچین : 1 ق چ
    زعفران ساییده : 1 ق چ
    پودر تخم گشنیر و زیره سبز : از هر کدام نصف قاشق چایخوری
     


     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۲ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۲۳ مرداد ۹۸

    طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

    مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر:

    بادمجان

    بادمجان قلمی   1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)

    سرکه             به مقدار لازم

    سیر               250 گرم

    هویچ              200 گرم

    سبزی ترشی   نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم

    فلفل سبز        50 گرم

     

    ترشی بادمجان

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸

    طرز تهیه “میگو پلو مجلسی” با دستور تهیه ای اصولی

    مواد لازم برای میگو پلو مجلسی

    • میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
    • برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
    • پیاز : 1 عدد
    • هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
    • خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
    • زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
    • جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
    • پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
    • زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
    • شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
    • آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه 
    • نمک : به میزان لازم

    میگو پلو مجلسی

    میگو پلو مجلسی

    غذاهای ایرانی

     

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲۰ مرداد ۹۸

    ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

    مواد لازم برای درست کردن کالباس خانگی

    • مرغ :1 عدد متوسط
    • سیردرشت:3 تا 4 حبه
    • باقلا یا مغز پسته سبزخام :1 ق غ
    • هویج پخته و خرد شده:یک و نیم  ق غ 
    • مغز نان ساندویجی خرد شده:3 ق غ
    • نمک ، فلفل سیاه و قرمز به همراه سایر ادویه جات:به میزان دلخواه

    طرز تهیه کالباس در خانهکالباس

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲۰ مرداد ۹۸

    طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده

    مواد لازم کوکوی سیب زمینی

    • سیب زمینی یک کیلو
    • تخم مرغ 4 تا 5 عدد
    • پکینگ پادر یا جوش شیرین یک قاشق مرباخوری سرخالی
    • نمک و فلفل به مقدار کافی

    آموزش درست کردن کوکوی سیب زمینیکوکو سیب زمینی

    کوکو سیب زمینی

    طرز تهیه کامل کوکوی سیب زمینی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱۹ مرداد ۹۸