طرز تهیه پنکیک صبحانه خانگی و سالم 

پنکیک‏ نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده

محسوب می‌شوند.

در هنگام پنکیک خانگی (پخت کیک تابه‌ای) باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به سلیقه

تان پنکیک‌ها را همراه با شکلات، میوه، شربت مصرف می‌کنند.

اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک را امتحان کنید. 

مواد لازم:

تخم مرغ: 1 عدد 

شیر  :1 لیوان

وانیل : نوک قاشق چایخوری نوک وانیل

بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

آرد سفید: 1 فنجان 

شکر : 3 قاشق غذاخوری 

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

نمک : مقدار کمی 

طرز تهیه 6 مدل پنکیک آماده فوری خانگی در تابه - گیلان فود