۵ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

طرز تهیه تارت اسفناج

تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱۵ آبان ۹۵

    طرز تهیه گوشت ترش ، یکی ازغذاهای محلی گیلان

     

    گوشت ترش گیلان از مجموعه دستورغذایی های محلی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

    در  مزه20 همراه ما باشید

     

    به میزان لازم روغن

    500 گرم سبزیهای معطر

    1 عددپیاز

    3 حبه سیر

    300 گرم گوشت

    1/4 پیمانه لپه

    به میزان لازم زردچوبه

    1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    به میزان لازم آبلیمو

    به میزان لازم نمک

    به میزان لازم فلفل

    2 عددتخم مرغ

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۱۱ آبان ۹۵

    طرز تهیه شیرینی نخودچی

     

    کره نرم شده را با شکر هم زده و بعد آردهای تفت داده ترکیب کنید

     

     

    آماده سازی و پخت شیرینی نخودچی : 50 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه شیرینی نخودچی :
    آرد سفید 2 پیمانه
    آرد نخودچی 1 پیمانه
    پودر شکر 1 پیمانه
    کره 220 گرم
    هل پودر شده 1 قاشق چای خوری
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    شیر 1/2 پیمانه
    پسته یا بادام برای تزئین به میزان لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۶ آبان ۹۵

    طرز تهیه رول مرغ با سس باربکیو ، این غذا بی نظیر است

    دستور پختی که در این شماره انتخاب کرده ایم بسیار آسان است و خیلی سریع هم آماده می شود. برای تهیه آن به خمیر آماده پیتزا و مرغ کبابی و البته پنیر نیاز دارید. با ما همراه باشید.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۶ آبان ۹۵

    طرز تهیه فوندوی شکلاتی

    فوندوی شکلاتی یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد. مواد لازم آن را پیشاپیش آماده نموده و فقط قبل از پذیرایی, شکلات را گرم نمایید.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۴ آبان ۹۵