طرز تهیه نان پرتقال و کرن بری

کرن بری تازه میوه ی فصل پاییزی است. می توانید هسته ی آن را در بیاورید و برای تهیه این نان مرطوب و خوشمزه در هر فصلی، فریز کنید. 

در این بخش از آشپزی دستور تهیه نان پرتقال و کرن بری را مطالعه می کنید.

مواد لازم برای نان پرتقال و کرن بری

  • آرد 2 فنجان
  • شکر سه چهارم فنجان
  • جوش شیرین نصف ق چ
  • کره نرم یک چهارم فنجان
  • چیپس پوست گرتقال شیرین شده 100 گرم
  • رنده پوست پرتقال 1 ق غ
  • دوغ کره یا شیر 1 فنجان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زغال اخته 1 فنجان
  • گردو خرد شده نصف فنجان
  • آب پرتقال 1 ق غ

طرز تهیه نان پرتقال و کرن بری

یک عدد قالب لوف نچسب 10 * 20 سانتی یا سه قالب لوف 7 * 14 سانتی را با اسپری چرب کنید .آرد ، شکر ، بکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط نمایید .کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و حالت پودر نان خشک بگیرند سپس رنده پوست پرتقال و پوست پرتقال شیرین شده را با مواد مخلوط کنید .دوغ کره و تخم مرغ را به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و در آخر کرن بری و گردو را افزوده مخلوط کنید و در قالب ریخته در فر بگذارید .زمان پخت نان در قالب بزرگ حدود 70 دقیقه و در قالب های کوچک حدود 30 دقیقه است .بعد ازین که نان را از فر خارج کردید و کمی از حرارت افتاد اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده و نان را به روی توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود . 

همچنین بخوانید:

نکات تکمیلی در مورد نان پرتقال و کرن بری

نان پرتقال و کرن بری جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
نان پرتقال و کرن بری را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع :cookway