3عدد تخم مرغ+1لیوان پودرشکر(شکرریز)+یک پاکت وانیل ترک 5گرمی (یا کمی وانیل ایرانی)را در ظرفی ریخته وباهمزن زده تا حجم آن دوبرابروکرم رنگ شود وبه ترتیب 1/2لیوان روغن مایع و1لیوان شیر به دمای محیط رسیده را ریخته وفقط درحد مخلوط شدن میزنیم.

  

3عدد تخم مرغ+1لیوان پودرشکر(شکرریز)+یک پاکت وانیل ترک 5گرمی (یا کمی وانیل ایرانی)را در ظرفی ریخته وباهمزن زده تا حجم آن دوبرابروکرم رنگ شود وبه ترتیب 1/2لیوان روغن مایع و1لیوان شیر به دمای محیط رسیده را ریخته وفقط درحد مخلوط شدن میزنیم.

 

مواد خشک 2لیوان آرد+3قاشق غذاخوری پودرکاکائو+1قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ویک پنس نمک رامخلوط وسه بارالک کرده وبه تدریج به مواد مایه اضافه ومخلوط میکنیم ودرقالب چرب شده ریخته ودر یک ظرف بزرگتر از قالب که آب جوش ریخته ایم گذاشته ودرروی حرارت با شعله متوسط به مدت 40 تا50 دقیقه تا کیک پخته شود .

امکان دارد زمان پخت بیشتر شود بستگی به قالب وحرارت اجاق گاز دارد ولی تا 40 دقیقه اول درب قابلمه را به هیچ عنوان برندارید چون پف کیک میخوابه

وبعد که کیک از حرارت افتاد از قالب خارج وبا شکلات آب شده وپودر پسته تزیین میکنیم.

نکته:حتماً شعله پخش کن ودم کنی بزارید.

طرز تهیه اشکنه به سبکی خوشمزه
سالاد روسی
نکات آشپزی
طرز تهیه کیک مرغ

 

منبع: ashpaaz