۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

با سلام به مخاطبین رسانه بیتاپ با شما هستیم با آموزش پخت سوپ کدو حلوایی خوشمزه، با ما همراه باشید.

این سوپ خوشمزه یکی از پر طرفدارترین سوپ های ما ایرانی ها است که به دلیل در دست نبودن همه فصل ها یک سوپ فصلی به حساب می آید.

این سوپ خیلی خوشمزه و مقوی میباشد که بنا به دلایلی از سبزیجات متنوعی استفاده شده است که آن را خوشمزه و لذیذ میکند.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸

    طرز تهیه سه نوع کباب + روش درست کردن املت

    امروز قصد داریم چند نوع غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی( را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.

     

    1- کباب بناب:

    کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

    طرز تهیه کباب بناب

    کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

     

     

     

    مواد اولیه کباب بناب

    گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم

    پیاز متوسط:2 عدد

    نمک :به مقدار لازم

    فلفل سیاه :به مقدار لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۸

    طرز تهیه اشکنه به سبکی خوشمزه

    اشکنه از جمله غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانیست، که از دیرباز مورد علاقه ایرانی ها بوده است، تاریخچه این غذا به خراسان قدیم بازمی گردد.

    Image result for ‫طرز تهیه اشکنه‬‎

    تهیه اشکنه در خانه هزینه بر نبوده و دستور پخت بسیار آسانی دارد، این غذا به همراه نان میل می شود.

    مواد لازم برای اشکنه :

    پیاز دو عدد متوسط
    سیب زمینی یک عدد متوسط
    تخم مرغ …دوعدد
    شنبلیله خشک…یک قاشق غذاخوری
    نعناخشک… یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم

    در  مزه20 همراه ما باشید

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱۹ بهمن ۹۸

    سالاد روسی

     

    سالاد روسی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفداره جهانه از اسمشم مشخصه ک متعلق به کشور روسیه هستش
    خوبیش اینه میتونید مواد و یک روز قبل اماده کنید، فرداش دو ساعت مونده ب سرو مواد و مخلوط کنید و بهش سس رو بزنید، اینجوری ماندگاریش خوبه.


  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸

    نکات آشپزی

    در این پست به فوت و فن آشپزی اشاره می کنیم  که شاید به خیلی از این نکات آشپزی عمل کنید و یا در زمان آشپزی و طرز تهیه مواد لازم برای آشپزی به تجربه کسب کرده باشید اما بد نیست که از فوت و فن و تجربیات دیگران، و همچنین از اشتباهاتی در آشپزی که طعم غذا را خراب می کند، در صورتی که می خواهید، حرفه ای آشپزی کنید، استفاده نمایید.

    Image result for ‫سفید کردن برنج‬‎

    • نکات آشپزی سفید کردن برنج
    • نکاتی در مورد کوفته
    • نکات مهم در باره ماهی
    • نکات مهم در باره تخم مرغ
    • نکاتی در باره کیک
    • در مورد تهیه مربا
    • رب گوجه فرنگی
    • تهیه ترشیجات و شوری
    • نکات برای تهیه ماست در خانه
    • خارج کردن ژله از قالب
    • در مورد تهیه لواشک آلو
    • نکاتی درباره سبزیجات
    • اشتباهاتی در آشپزی که طعم غذا را خراب میکند.
    • پخت سریع حبوبات و گوشت های سفت
    • غلیظ کردن سوپ و آش
    • لیمو ترشجلوگیری از سر رفتن شیر
    • جلوگیری از رطوبت نمک
    • جلوگیری از هدر رفتن روغن
    • تازه نگه داشتن پنیر
    • تازه کردن نان
    • پوست کندن نارگیل

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱۲ بهمن ۹۸

    طرز تهیه کیک مرغ

    مواد لازم برای کیک مرغ

    سیــنه مرغ :•: دو عدد

    ژامبون مرغ :•: ۲۵۰ گرم

    پیازچه :•: نیم کیلو

    مغز گردو :•: دویست و پنجاه گرم

    نان تست :•: به میزان لازم

    ماست :•: یک سوم سس مایونز مصرفی

    سس مایونز :•: به میزان لازم

    خامه :•: صدگرم

     

    کیک مرغ , طرز تهیه کیک مرغ سرد , دستور پخت کیک مرغ خوشمزه

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۸ بهمن ۹۸

    طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

    طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

    ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته ..

    این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت کردن مهمون بیچاره س !! اگه مذهبی باشه و بگین آب جو هست یا … میتونین وانمود کنین که میخواین رو سرش بریزین ! بدین ترتیب که:

    در حرکتی ناگهانی لیوان رو روی سر مهمان عزیز کج میکنید…. مهمان جیغی زده و خود رو کمی جمع میکنه !! چشمهاش رو برای لحظه ای بسته و آماده ناسزا گفتن میشه !! بعد میبینه که خبری نیست و رودست خورده…. حال دو حالت دارد: یا همون ناسزا رو داده و کتکی زده و پس از سبک شدن میخنده یا از همون اول میخنده ! بسته به اعصاب میهمان محترم شماست.

    طرز تهیه ژله آبجو

    طرز تهیه ژله آبجو - ژله یک نفره

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۲ بهمن ۹۸