۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

نان لواش

نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود. ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

 

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۳۰ شهریور ۹۹

    طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه

    مواد لازم شیرینی گردویی

    • زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
    • شکر یا پودر قند  :½ پیمانه 
    • وانیل :¼ قاشق چایخوری 
    • گردو:½ 3 پیمانه خرد شده
    • رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو) 

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲۳ شهریور ۹۹

    طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

    برای درست کردن چیز کیک شکلاتی، همان طور که از اسمش پیداست به فر احتیاجی ندارید و از پخت و پز خبری نیست. کافی است مواد زیر را تهیه کنید:

    پنیر خامه‌ای یا ماسکار پونه یک و نیم پیمانه
    شکلات چیپس شده یک و نیم پیمانه
    کره نرم یک چهارم پیمانه
    شکر نصف پیمانه
    خامه یخ زده قنادی ۱۵۰ گرم

    خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹

    طرز تهیه نان شیرمال

    مواد لازم نان شیرمال

    • شیر ۱ لیوان
    • شکر ¾ لیوان
    • کره ۱۵۰ گرم
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • آرد گندم ۳ لیوان
    • کشمش ¼ لیوان
    • نمک ¼ قاشق چایخوری
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۱۳ شهریور ۹۹

    طرز تهیه کروسان گردویی

    طرز تهیه کروسان گردویی:

    مواد لازم برای کروسان گردویی

    230 گرم کره

    1/2 پیمانه شکر قهوه ای

    230 گرم پنیر خامه ای

    2 قاشق غذاخوری شکر

    2 پیمانه آرد

    1 عدد بزرگ تخم مرغ

    1 پیمانه گردو

    1/2 قاشق چای خوری نمک

    کروسان

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹