۲ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

طرزتهیه کشک بادمجان ویژه

کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کردکشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان

 

روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی - کشک بادمجان 

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

بادمجان قلمی  / یک کیلو / 

کشک  / 200 تا 250 گرم / 

پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری / 

سیر داغ / دو قاشق غذاخوری / 

نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری / 

روغن مایع  / 150 میلی لیتر /

مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری / 

نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم

آب مرغ / یک پیمانه / 

زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

مواد اولیه لازم برای پخت یک کشک بادمجان ساده و خوشمزه

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹

    آشنایی با غذاهای خوشمزه چهار گوشه ایران

    بدون شک یکی از خاطره انگیزترین مراحل سفر، بخش خوراکی‌هاست. همه گردشگران در مسافرت‌ همیشه می‌خواهند مزه‌های مختلف را با طعم محلی هر شهر تجربه کنند. در ادامه به غذاهای محلی و خوش‌مزه شهرهای چهارگوشه ایران اشاره شده است.

    آذربایجان غربی

    مردم استان آذربایجان غربی معمولاً غذاهای گوشتی را با ترشی مصرف می‌کنند. از جمله این ترشی‌ها می‌توان به ترشی مخلوط، ترشی لیته و ترشی هفته بیجار اشاره کرد.

    گاتخ شورباسی (آبگوشت ماست) و قورت شورباسی (ّآبگوشت کشک) و چهمجه (غذای محلی درشهرستان نقده(سلدوز) که با برنج گوشت غاز ویک گیاه صحرایی به نام اولیک تهیه می‌شود. یارما آشی و یارما شورباسی(آش وشوربای بلغور) ازدیگر غذاهای مرسوم ومحلی این استان است.

    همچنین در شهرستان‌های خوی و ماکو کله‌جوش با گیاه محلی که در بهار می‌روید واله‌گز نام دارد می‌پزند که خیلی خوشمزه است البته آب ماهیچه لپه برنج و بلغور، پیاز و نعناع و سیرداغ دیگر مخلفات این غذا است. یک غذای مجلسی هم که دیگر در مهمانی‌های ارومیه جای خودش را پیدا کرده خوراک خوشمزه قفقازی است.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۸ آبان ۹۹