۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

کلم پلو مجلسی : طرز تهیه حرفه ای “کلم پلو”

کلمپلو باطعمیدوستداشتنی چگونه درست میشود؟

تا به حال شاید غذاها و سالاد های مختلفی را با کلم درست کرده باشید اما این بار با پیشنهاد آشپزخانه نمناک همراه باشید تا طرز تهیه کلم پلو را به شما آموزش دهیم :

کلم پلو

مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر

  • برنج:3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :400 گرم
  • کلم خرد شده:یک عدد کوچک
  • پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
  • نمک و ادویه:به میزان لازم
  • روغن :برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه آش دوغ

    آش دوغ

     آش دوغ یکی از آش های معروف و محلی ایرانی است که از محبوبیت زیادی برخوردار است. این آش خوشمزه در شهرهای مختلف کشورمان با مواد و روش های متفاوتی پخته میشود.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۹

    سمبوسه مرغ

    مواد لازم :
    سینه مرغ آبپز شده یک عدد
    سیب زمینی نگینی ۲ عدد
    جعفری چند شاخه
    فلفل دلمه ای نصف عدد
    پیاز یک عدد
    قارچ یک بسته
    نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
    سس گوجه فرنگی چند قاشق
    پنیر پیتزا به میزان دلخواه
    خمیر آماده مخصوص سمبوسه (یوفکا مستطیل شکل)

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۱۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

    کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

    مواد اولیه کباب بناب
    گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم
    پیاز متوسط:2 عدد
    نمک :به مقدار لازم
    فلفل سیاه :به مقدار لازم

    daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d986d8a7d8a8

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹

    طرز تهیه ماهی سالمون به سبک شرقی

    در این دستور آشپزی قصد داریم شما را با طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی آشنا نمائیم. ماهی سالمون یکی از ماهی های خوشمزه بحساب می آید. خوراکی که در آن ماهی سالمون در یک سس شیرین فوق العاده خوشمزه خوابانده شده، به سبک شرقی تفت داده شده و بر روی تره فرنگی های سرخ شده، سرو می گردد.

    مواد لازم:

    فیله ماهی سالمون بدون پوست: 450 گرم

    سویا سس شیرین: 2 قاشق غذا خوری

    سس کچاپ گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری

    شکر قهوه ای: 1 قاشق غذا خوری

    سیر له شده: 1 حبه

    روغن ذرت: 4 قاشق غذاخوری

    تره فرنگی: 450 گرم

    فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده: برای تزئین به مقدار لازم

     

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی

    مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:

    مواد خمیر :
    آرد 3 لیوان
    خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 1 عدد
    شیر یا آب 1 لیوان
    روغن 6 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    شکر 4 قاشق چایخوری

    مواد گوشتی :
    پیاز : 1 عدد
    گوشت چرخ کرده : 500 گرم
    فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
    قارچ : 300 گرم
    رب : به مقدار لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۴ مرداد ۹۹