۷ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه دلمه برگ مو غذای پرطرفدار ترکی

طرز تهیه دلمه برگ مو غذای پرطرفدار ترکی
دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

برگ مو به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرم
پیاز متوسط دو عدد
لپه یک پیمانه
نمکدلمه برگ مو
مواد لازم برای چاشنی دلمه

آب یک پیمانه
سرکه نصف پیمانه
شکر یک قاشق غذا خوری
نمک به مقدار کم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲۸ مهر ۹۸

    روش‌های از بین بردن بوی بدِ مرغ

    اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.
     
    یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد.
     

    ترفند های از بین بردن بوی نامطبوع مرغ

    ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم. سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۲۳ مهر ۹۸

    ترفندهای آشپزی که زندگی را ساده می کنند

    کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم چقدر ساده تر انجام دهیم. درست مانند هر چیز دیگری. کافیست به انجام کارها از زاویه ای دیگر نگاه کنیم.

    امروز می خواهم ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را برای خود ساده تر کنید.


    ۱- چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
     

    ترفندهای آشپزی که زندگی تان را ساده می کنند

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸

    طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

    طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن

    مواد لازم برای کباب تابه ای

    • گوشت چرخ کرده:500 گرم
    • فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
    • گوجه فرنگی :3 عدد
    • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
    • پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
    • سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
    • پیاز رنده شده :1 عدد
    • پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
    • پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
    • گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
    • نمک :به میزان لازم

    طرز-تهیه-کباب-تابه-ای

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱۳ مهر ۹۸

    طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی شمالی در ۳۰ دقیقه+ فوت و فن میرزا قاسمی

    میرزا قاسمی مجلسی شمالی یک غذای ساده و در عین حال تاریخی است. ظاهرا مبدع این غذای خوشمزه و پرطرفدار محمد قاسم خان والی، حاکم گیلان در دوره ناصرالدین شاه بوده که بعد از برگشتن از روسیه (در روسیه وزیر مختار ایران بود) و نشستن بر تخت حکومت در گیلان آن را درست کرد. محمد قاسم خان والی به آشپزی علاقه داشت و با درست کردن این خوراک خوشمزه نام خودش را تا ابد در تاریخ آشپزی ایرانی ماندگار کرد. طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی شمالی و فوت و فن‌های یک میرزا قاسمی خوشمزه را بخوانید.

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۶ مهر ۹۸

    تزیین لیوان شربت و آبمیوه برای پذیرایی شیک از مهمان

    تزیین لیوان شربت و آبمیوه در فصل تابستان

    برای تزیین کردن لیوان شربت ایده های مختلفی وجود دارد، یکی از این روش ها استفاده از میوه یا برش های کوچکی از هر میوه است. به طور مثال برای تزیین شربت آلبالو می توانید از میوه آلبالو با دم استفاده کنید و یا برای تزیین کردن شیر موز می توانید از برش های موز استفاده کنیدف همچنین می توانید از ترکیب چند میوه یا سبزی استفاده کنید، مثلا برای تزیین کردن موهیتو خیار و نعناع از خیارهای تزیین شده و برگ های نعناع تازه استفاده نمایید و به این صورت زیبایی بیشتری به لیوان خود ببخشید. تصاویر زیر نمونه هایی از این دیزاین های زیبا را نشان می دهند.

     

    تزیین شربت

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۳ مهر ۹۸

    طرز تهیه ی خانگی نان تافتون

    آماده سازی : 180 دقیقه
    پخت : 10 دقیقه

    طرز تهیه نان تافتون :
    این نان تافتون را بدون هیچ امکاناتی درست کردم با اینحال خیلی نرم و لطیف شد. زرد چوبه آن هم زیاد شده است.

    پودر خمیر ترش، شکر، شیر ولرم را با هم مخلوط کرده روی آن را می پوشانیم ١٠ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم، تا پف کند.

    Image result for ‫نان تافتن‬‎

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۲ مهر ۹۸