۶ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

شیرینی نخود چی

مواد لازم :

آرد نخودچی ۲۰۰ گرم ( دو و نیم پیمانه )

روغن جامد ۱۰۰ گرم یا کره ۱۵۰ گرم ( حتما” حتما” حتما” روغن جامد باشه و گرنه فرم نمی گیره – بعضی ها از روغن جامدها دومنظوره هستن و یه مقدارش حالت مایع داره . بهتره روغن جامدی که جامدتر هست رو انتخاب کنید )

پودر قند ۱۰۰ گرم ( یک پیمانه سر خالی ) { یک پیمانه پودر قند = ۱۲۰ گرم }

هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری ( می تونید هل رو حذف کنید )

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

    طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

    مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

    • گوشت خورشی :نیم کیلو
    • بادمجان قلمی:6 عدد
    • پیاز: 1 عدد بزرگ
    • گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
    • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
    • نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
    • پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

    خورش بادمجان

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

    طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای

    مواد لازم لیمو خشک ورقه ای

    لیمو ترش

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱۹ مهر ۹۹

    آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

    کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کردکشک بادمجان

    طرز تهیه کشک بادمجان

    روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی - کشک بادمجان 

    مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

    بادمجان قلمی  / یک کیلو / 

    کشک  / 200 تا 250 گرم / 

    پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری / 

    سیر داغ / دو قاشق غذاخوری / 

    نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری / 

    روغن مایع  / 150 میلی لیتر /

    مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری / 

    نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم

    آب مرغ / یک پیمانه / 

    زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۱۳ مهر ۹۹

    دستور تهیه 3 مربای خوشمزه تابستانی


    مواد لازم برای مربای قیسی
    قیسی : 250 گرم
    شکر : 1 پیمانه
    آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
    بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
    هل درسته : به تعداد لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۶ مهر ۹۹

    طرز تهیه نانِ ایتالیایی «فوکاچیا»

    نان فوکاچیا یکی از نان های خوشمزه ایتالیایی هست که درست کردن آن خیلی ساده است و هم می توانید آن را به همراه انواع خوراک ها سرو کنید و هم می توانید آن را با پنیر به عنوان عصرانه خورد و یا در کنار سوپ ها سرو کرد و حتی می توان خالی بعنوان یک میان وعده میل کنید.

     

    نان فوکاچیا نوعی نان ایتالیایی است که بافتی شبیه به خمیر پیتزا دارد. مثل نان بربری ضخیم است. فوکاچیا رویه ی تردی دارد ولی بافت داخل آن نرم و پفکی است. این نان سبک و خوشمزه را می توانید کنار غذاهای مختلف، انواع سوپ یا هوموس سرو کنید. می توانید آن را باز کنید و انواع ساندویچ ایتالیایی را بین آن قرار بدهید و سرو کنید.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۵ مهر ۹۹