۸ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه ژله کیک

 ژله کیک، دسری بی نظیر برای جشن های عروسی و مهمانی های خاص است. ژله کیک بسیار راحت تهیه می شود فقط باید از یک روز قبل این دسر فوق العاده را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ژله کیک:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • پودر ژله آلورا: ۲ بسته
  • پودر ژله توت فرنگی: ۱ بسته
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری
  • بستنی وانیلی: ۲ لیوان
  • بیسکویت ساقه طلایی: ۱ بسته
  • کره: ۵۰ گرم
  • توت فرنگی تازه: ۱۵ تا ۲۰ عدد

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸

    طرز تهیه کوکو سبزی

    کوکو سبزی

    آماده سازی مواد و طرز تهیه کوکو سبزی

     

    • سبزی کوکو: یک کیلو (تره، جعفری، شوید، گشنیز، چند برگ کاهو)
    • تخم مرغ: ۴ تا ۵ عدد
    • زرشک: یک قاشق سوپخوری «در صورت تمایل»
    • روغن: ۲۰۰ گرم
    • آرد گندم: یک قاشق سوپخوری
    • جوش شیرین: یک قاشق مربا خوری
    • نمک: به‌اندازهٔ کافی

    سبزی ها شامل (گشنیز،تره ،جعفری ،شوید) می باشد.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۱۹ آذر ۹۸

    طرز تهیه هات چاکلت

    طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی

    فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشته‌اید. کدام را انتخاب می‌کنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای می‌دهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آن را با خامه تزیین کنید. هات چاکلت یا شکلات داغ علاوه بر اینکه خوردنش لذت‌بخش و به خصوص در فصل زمستان گرمابخش استمی تواند مکمل غذایی خوبی هم باشد. با توجه به اینکه این نوشیدنی خوشمزه، حاوی شیر، شکلات، دارچین و افزودنی‌های دیگر است می‌تواند به عنوان منبع غنی از موادی که برای سلامتی و رشد به آنها نیاز داریم کمک کننده باشد. پس همراه ما باشید با طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی.

    Image result for ‫هات چاکلت‬‎

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸

    طرز تهیه لواشک هلو

    طرز تهیه لواشک هلو

    لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند. تابستان بهترین فصل برای درست کردن لواشک خانگی است چرا که هم میوه‌های متنوع وجود دارد و هم گرما و نور آفتاب کمک می‌کند برای آماده شدن آن‌ها زیاد انتظار نکشیم.
    هلو یکی از میوه‌های خوش‌عطر و طعم تابستانی است که گزینه مناسبی برای تهیه یک لواشک با طعم ملس است، در ادامه با ما همراه شوید تا طرز تهیه لواشک هلو را یاد بگیرید.
    می‌توانید اگر مایل بودید آن را به همراه شلیل وزردآلو درست کنید تا لواشک مخلوط با طعم هیجان‌انگیزتر داشته باشید.

    Image result for ‫لواشک‬‎

    مواد لازم برای تهیه لواشک هلو

    هلو رسیده بزرگده عدد

    شکریک سوم فنجان

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۱۶ آذر ۹۸

    طرز تهیه کیک نان تست

    مواد لازم برای کیک نان تست :

     مرغ پخته و ریش شده (گوشت چرخ کرده)
    پیاز 
    قارچ 
     فلفل دلمه ای
    جعفری 
    رب گوجه فرنگی 
    گوجه فرنگی 
     پنیر پیتزا
    نان تست
    کره

     

    درست کردن کیک نان تست, نحوه درست کردن کیک نان تست

    میزان مواد لازم با توجه به قالب تان متغییر است و خودتان به مقدار لازم از مواد لازم آماده کنید.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸

    چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

    روشهای از بین بردن تلخی زیتون

    اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند . زیتون شکسته زیتونی است که  تلخی آن گرفته شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

    Image result for ‫زیتون‬‎

     

    پس از آنکه میوه های زیتون بر روی درخت به حداکثر رشد خود رسیدند و کمی از حالت رنگ سبز تیره به سبز روشن تغییر رنگ دادند ، میوه ها را چیده و پس از جداسازی برگ و زیتونهای نامرغوب و  آفت زده، میوه ها را توسط دستگاهی مخصوص  می شکنند، بطوریکه هسته زیتون سالم بماند و علت شکستن زیتون ،نفوذ آب جهت گرفتن تلخی زیتون می باشد.

    در هرحال همه زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .( می توان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم )
    در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق ) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند وسعی کن این جای خنک یخچال نباشد.


    تلخی زیتون,چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟,روشهای از بین بردن تلخی زیتون

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • شنبه ۹ آذر ۹۸

    طرز تهیه نان خامه ای

     

    طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه

    نان خامه ای یکی از انواع شیرینی های تر میباشد که بخاطر طعم بسیار خوشمزه ای که دارد طرفداران زیاید را به خود اختصاص داده. درست کردن این شیرینی اصلا کار سختی نیست و اگر نکات و ریزه کاری های آن به درستی رعایت شود به راحتی میتوان در خانه درست کرد.

    Image result for ‫طرز تهیه نان خامه ای‬‎

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • پنجشنبه ۷ آذر ۹۸

    فلفل دلمه‌ای و اثرات خاصی که در پخت غذا دارد

    فلفلی سرشار از ویتامین سی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و ... خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا می‌تواند با اضافه‌شدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد. اما در کدام غذاها می‌توانیم از این فلفل استفاده کنیم؟ راحت‌ترین آن این است که موقع پختن مرغ‌، یک تکه فلفل دلمه‌ای هم به آن اضافه کنیم. با این کار هم بوی مرغ گرفته می‌شود، هم بو و مزه مطبوعی را به مرغ می‌دهد. علاوه بر این در لازانیا، ماکارونی، پلوی یونانی، پیتزا، انواع سالادها، دلمه، کباب چوبی و .. .

    از پودر فلفل دلمه‌ای هم به اسم پودر پاپریکا می‌شود در انواغ غذاها استفاده کرد؛ زیرا تندی دیگر فلفل‌ها را ندارد و عطر و بوی خیلی خوبی هم دارد.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • چهارشنبه ۶ آذر ۹۸