۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

کلانه نان سنتی کردستان

کلانه یا همان نان محلی و نازک کردستان بسیار خوشمزه و متفاوت تر از نان های دیگر است .این نان سنتی که از آرد گندم و سبزی محلی پیچک و یا پیازچه تهیه میشود با کره یا روغن محلی چرب میشود و درکنار دوغ و ماست چکیده  بسیار لذیذ و مقویست .

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • وحید شمسایی
    • يكشنبه ۲۲ تیر ۹۹

    طرز تهیه خورشت فسنجان

    طرز تهیه خورشت فسنجان :
    در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورش‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • وحید شمسایی
    • سه شنبه ۱۰ تیر ۹۹