نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود. ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

 

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود. نان لواش بخاطر اینکه سبوس ندارد و مصرف آن مانند شکر و قند است ، فرد را دچار چاقی می کند و مصرف زیاد آن هم توصیه نمیشود. توصیه میشود برای نگهداری نان آن را داخل یخچال قرار ندهید چون خیلی زودتر بیات میشود و اگر بخواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است آن را به اندازه دلخواه برش بدهید و در یک نایلون کلفت قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید. نان های لواش خانگی را بر روی ساچ و یا یک تابه نسوز می پزند.
منبع: ashpazkhoone20