مواد لازم برای آش دوغ شیرازی

  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • په باقلا: یک لیوان
  • برنج: یک لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • پیاز و نعنا و سیر داغ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
  • دوغ: ۵ لیتر شوید: ۲۰۰ گرم

آش دوغ شیرازی

آش دوغ شیرازی

طرز تهیه آش دوغ شیرازی

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذارید. برنج و باقلا را هم جدا بپزید و سعی کنید آب آنها کاملا تبخیر شود و بعد با گوشت سرخ شده مخلوط کرده و در این مرحله، شوید خرد شده را به همراه پیاز داغ و کمی نمک به آش اضافه کنید. پس از چند دقیقه دوغ را هم در آش بریزید و مرتب به هم بزنید تا آش به غلظت کافی برسد و حسابی جاافتاده شود، بعد آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کرده و نوش جان کنید..

در  مزه20 همراه ما باشید

نکات تکمیلی در مورد آش دوغ شیرازی

آش دوغ شیرازی جزو غذای محلی – سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .

آش دوغ شیرازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .پ

منبع : ashpazsho