آش دوغ

 آش دوغ یکی از آش های معروف و محلی ایرانی است که از محبوبیت زیادی برخوردار است. این آش خوشمزه در شهرهای مختلف کشورمان با مواد و روش های متفاوتی پخته میشود.

مواد لازم برای تهیه آش دوغ:

 

سبزی که شامل تره، جعفری و شوید می باشد ،برنج ، نخود ،گوشت چرخ کرده و دوغ تازه و ترش می باشد.

 

طرز تهیه آش دوغ به این ترتیب است که نخودها را از شب قبل بایدخیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید.بعد آن را با 6 لیوان آب بپزید

 

برنج ها را هم از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید.

 

بعد از اینکه نخودها نرم شدند (تقریبا پختند)، برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملاً مغز پخت شود.

 

دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید.

 

بعد از اینکه برنج کاملاً مغز پخت شد، سبزی خرد شده را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود.

 

15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کاملاً با آش مخلوط شود.

 

وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملاً باز باشد تا دوغ نبرد.

 

بعد از یک ربع، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید و موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید.

منبع: cookpad