اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و آسان برای پذیرایی از مهمان های خود هستید این دسر را از دست ندهید ، درست کردن این دسر بسیار ساده است و برای یک میان وعده بسیار مناسب میباشد.

مواد لازم برای دسر شکلاتی

  • شکلات تخته ای 250 گرم
  • خامه 300 گرم
  • شیر 4 پیمانه
  • پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری 

طرز تهیه دسر شکلاتی

ابتدا شیر را در قابلمه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، حالا شکلات تخته ای را خرد کرده و در قابلمه ای بریزید.

در مرحله بعد خامه را افزوده و پودر ژلاتین را هم اضافه کنید.

همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، زمانی که شکلات ها آب شد زیر شعله را خاموش کنید و اجازه جوشیدن را به مواد ندهید.

مواد را از صافی عبور داده بگذارید کمی خنک شود.

حالا در این فاصله قالب را چرب کرده مواد دسر را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

بعد از اینکه دسر خوب بسته شد آن را در دیس پذیرایی بکشید و با خامه تزیین کنید.

همچنین بخوانید:

‬نکات

مزه این دسر به نوع شکلات تخته ای اون هست, پس شکلات تخته ای تون رو از نوع خوشمزه انتخاب کنید.

اگر این دسر موقع حرارت دادن, قل بزنه, سفت میشه و لطافت خودش رو از دست میده!

برای کیفیت بهتر تمامی دسرها, اونا رو از صافی رد کنید و در قالب مورد نظر بریزید.

ظرفی که قراره دسر رو در اون برگردونید, همیشه کمی خیس کنید تا اگر دسر وسط ظرف نیفتاد بتونید با کمی تکان دادن ظرف اونو جا به جا کنید و به وسط ظرف منتقل کنید.

نکات تکمیلی در مورد دسر شکلاتی

دسر شکلاتی جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
دسر شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد 

چگونه یک شکلات مرغوب و با کیفیت پیدا کنید؟

یک شکلات خوب باید از پودر کاکائو و کره کاکائو درست شده باشد. به دلیل گران بودن کره کاکائو، بعضی از تولید کنندگان آن را با روغن های گیاهی جایگزین کرده و روغن به کار رفته را روی بسته محصول قید می کنند. بنابراین یکی از روش های انتخاب یک شکلات خوب، خواندن بسته محصول و دقت به روغن به کار رفته در آن است. روش دیگر برای تشخیص شکلات خوب از بد، گذاشتن آن در دهان است. شکلات خوب خیلی زود در دهان آب می شود چرا که دمای ذوب کره کاکائو، ۳۷ درجه سانتی گراد است. شکلات سالم معمولا براق است و ته مزه تلخی دارد. به طور کلی، هر چه شکلات تلخ تر باشد، بهتر و مرغوب تر است. 

منبع : دسر شکلاتی نمناک