کباب ترکی خانگی

کباب ترکی خانگی

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

  • گوشت فیله گوساله:2 تکه 
  • گوشت فیله مرغ:  4 تا 5 عدد
  • سیب زمینی :2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه:1 عدد
  • قارچ:300 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
  • روغن:به مقدار کافی
  • نمک و فلفل:به اندازه نیاز
  • سیر خرد شده:2 تا3 عدد

 

طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه:

برای تهیه کباب ترکی ابتدا فیله گوساله را ورقه ای برش زده و با فیله مرغ هم همین کار را انجام دهید.

در مرحله بعد دو تابه را روی حرارت قرار داده و گوشت ها را به شکل جداگانه خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.

در این میان پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس قارچ را هم ورقه ای نازک خرد کرده و با پیاز تفت دهید.

در ادامه سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید ، سپس  فلفل دلمه ای خرد شده را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید تا سرخ شوند. 

گوشت های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید . در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.

سیب زمینی ها  را هم به صورت خلالی برش بزنید و  و با کمی آب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس  با پاشیدن کمی نمک ، آنها را در روغن سرخ کنید.

کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید .

 

 در  مزه20 همراه ما باشید

نکاتی درباره کباب ترکی:

  • برای تهیه کباب ترکی میتوانید از مرغ و یا گوشت گوساله به تنهایی استفاده کنید این بستگی ب سلیقه شما دارد.
  •  برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید. 
  • گوشت ها را به شکل ورقه های خیلی نازک برش بزنید تا زودتر بپزد.
  • اگر می خواهید کباب ترکی را  به روش سنتی کشور ترکیه تهیه کنید،پیشنهاد می کنیم حتما آنرا با نان پیتا میل نمایید.
  • تهیه این غذا به روغن زیادی نیاز ندارد و فقط در حدی که کمی تابه را چرب کنید تا نچسبد کافی است.

 

نکات تکمیلی در مورد کباب ترکی خانگی

کباب ترکی خانگی جزو غذای ملل - ترکی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب ترکی خانگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

خواص کباب ترکی:

این غذا از آنجایی که کم روغن است برای افراد چاق و مناسب است.

بهتر است گوشت را زیاد سرخ نکنید تا ارزش غذایی خود را از دست ندهد.

بکار بردن چند نوع سبزی در این غذا باعث شده منبع خوبی از املاح و ویتمین ها باشد. 

 

کباب ترکی را با چی بخوریم؟

کباب ترکی بهتر است با مقدار قابل‌توجهی سبزی، صیفی و میوه مصرف شوند.

 این کار به حرکات دودی دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند. همان‌طور که می‌دانید گوشت فاقد فیبر است و مصرف زیاد آن می‌تواند یبوست را افزایش دهد.

مصرف سبزیجات همچنین زمان ماندگاری مواد آسیب‌رسان گوشت قرمز را در دستگاه گوارش به حداقل می‌رساند و از این طریق احتمال آسیب‌های گوارشی را کاهش می‌دهد.

لازم به ذکر است که مصرف زیاد گوشت قرمز، به‌خصوص گوشت فرآوری‌شده می‌تواند زمینه‌ساز سرطان کولورکتال و روده بزرگ باشد. بنابراین توصیه می‌شود همیشه همراه با گوشت یا با فاصله کم از آن سبزی، صیفی و میوه کامل مصرف شود. 

 

منبع : نمناک